Cacao Business Ceremonie

Je wilt het anders. Je business omgooien. Een nieuwe kant op. Maar je weet nog niet precies wat je wilt doen. En hoe je dat dan gaat doen.
Je wilt iets doen waar je écht blij van wordt, waar je verdieping en zingeving uit haalt. Maar je wilt daar ook lekker geld mee verdienen.
Je wilt ondernemen in flow maar houdt niet van saai en voorspelbaar.

Je wilt een grote sprong maken, maar het komt er maar niet van. Je wilt in één dag, all in gaan. Je creativiteit vrijuit laten stromen en met mij aan je zijde een plan maken om nu eindelijk écht die grote sprong te gaan maken. Wat gaan we doen?

Cacao ceremonie
Door het drinken van cacao open je je hart en gaat je creativiteit flowen. Ik begeleid je in een meditatie om bij de diepste lagen van je onderbewustzijn te komen.

Business brainstorm
Daarna gaan we brainstormen over jouw business, waar sta je nu en waar droom je van? Welke opties heb je? Door mijn ervaring in het bouwen van een miljoenenbedrijf laat ik je groots denken, maar help ik je het praktisch vormgeven zodat je direct kunt beginnen met de uitvoering. Of zoals mijn 1 op 1 klant Regien van House en Are het omschrijft:

"Steffy denkt heel erg groot maar tegelijkertijd ook enorm praktisch: welke stappen zijn er nodig om dat grootse doel te behalen. De coaching is heel concreet, de stappen die je daaruit haalt. Je kunt ze meteen implementeren zodat je een versneller hebt om jouw grootse doel te gaan behalen."

Voor wie is deze cacao ceremonie?
Voor de ondernemer die weet: ik heb zóveel te bieden, maar ik weet even niet hoe en wat. Mijn 1 op 1 klant Nanda legt het goed uit:

"Ik stond op het punt dat ik wist dat er meer uit zou kunnen komen en ik voelde dat ik Steffy daarvoor nodig had. Ik heb inmiddels een hoger inkomen en meer kracht in mijn eigen bedrijf. Het traject heeft mij persoonlijk en ook zakelijk heel veel opgeleverd. Het is totaal iets anders dan de ‘normale’ coaching. Steffy denkt echt met je mee en geeft jou haar ervaringen mee en daar heb ik heel veel mee kunnen doen."

Praktisch
Plaats: we kunnen de cacao ceremonie bij mij op kantoor doen in Amsterdam, of online (je krijgt de cacao dan toegestuurd).
Duur: ongeveer 3 uurCacao Business Ceremonie