Live Brainstormsessie

Een uur lang brainstormen over jouw business!

Bij mij op kantoor in Amsterdam of online.

Pick my brain!

Lees ook de recensies hieronder van drie ondernemers die het 1 op 1 traject bij mij hebben doorlopen.Live Brainstormsessie

Regien van House of Are Publishers

"Ik ben ingestapt bij Steffy omdat zij een bewezen trackrecord heeft. Ze is heel strategisch. Ze denkt heel erg groot maar tegelijkertijd ook enorm praktisch: welke stappen zijn er nodig om dat grootse doel te behalen. De coaching is ook heel concreet, de stappen die je daar uit haalt. Je kunt ze meteen implementeren zodat je een versneller hebt om jouw grootse doel te gaan behalen. En dat je de goede acties hiervoor aan het uitvoeren bent. Het haalt de twijfel bij je zelf weg. ‘Is dit een goed idee, of is dit een goed idee?’ Steffy zorgt ervoor dat je on track blijft. En dat is heel erg fijn."

Willemijn Welten

De intentie met de sessie was helderheid voor alle business modellen voor de rest van het jaar. Waar nu op te focussen in deze periode. De uitkomst was: PRECIES DAT. Nu 3 maanden verder kan ik vertellen dat ik alles volgens plan heb kunnen uitvoeren. Dank lieve Stef voor de heldere richting!

Merel van der Wouden

Steffy denkt meteen met je mee, heeft enorm veel ideeën, ziet geen beren op de weg, stelt goede vragen en heeft mij enorm goed geholpen met het vaststellen van nieuwe doelen voor Q3 en Q4. Ze heeft mij zeker weten te stretchen, maar daarnaast hebben we doelen gecreëerd die ook echt within reach zijn. Aanrader dus!

Anouk Smulders

Ik heb zoveel energie weer gekregen van het supertoffe brainstorm gesprek met Steffy. Een heerlijk en eerlijk gesprek, dikke aanrader voor ondernemers!