Ongelimiteerd Ondernemen: drie maanden 1 op 1 traject

Samen brainstormen om jouw business naar een ander, hoger en geweldiger niveau te tillen. Drie maanden lang toegang tot al mijn ideeën en kennis. Ik ga je niet coachen, ik ga met je meedenken: ongelimiteerd.

Je wilt het anders. Je business omgooien. Een nieuwe kant op. Maar je weet nog niet precies wat je wilt doen. En hoe je dat dan gaat doen. Je wilt méér. Grootser. All-in.

Je wilt iets doen waar je écht blij van wordt, waar je verdieping en zingeving uit haalt. Maar je wilt daar ook lekker (veel) geld mee verdienen.

Je wilt ondernemen in flow maar houdt niet van saai en voorspelbaar.
Je hoeft geen maandenlang traject om jouw nieuwe business pad te bedenken en daar een strategie voor te maken, je wilt juist snel schakelen en direct beginnen. Maar dat wil je wel doen met een intuïtieve, strategische visionair aan je zijde.

JOUW BUSINESS CHEERLEADER & VISIONAIR

Ik help je graag! Ik ben geen coach, maar ben dol op brainstormen. Ik ga op zoek naar een hoger doel, jouw business verbinden met jouw zielsmissie, maar ik ben ook mega commercieel. Er komen altijd ongelimiteerde ideeën bij mij naar boven en met onze gezamenlijke energie gaan we tijdens een livesessie van twee uur de allergaafste plannen maken. En het blijft niet bij dromen en ideeën, we eindigen met een concrete strategie en to do lijst voor de aankomende week en de maand daarna.

Mijn brein staat nooit uit en ontvangt tientallen downloads van business ideeën per dag. Omdat we samen in een traject zitten, zijn dit ook ideeën voor jouw business. Ik deel deze wanneer ze bij mij op komen met jou via een voicemessage.

En natuurlijk mag jij ook al je vragen, twijfels en wins delen met mij via de app. Ik sta aan je zijde. Ik ben er voor je: de highs en de lows.

HET RESULTAAT
Een business waar je trots op bent en energie van krijgt, zodat je al jouw mooie energie met de wereld en jouw klanten kunt delen.

WAT WE GAAN DOEN

Brainstorm sessie: live
Live brainstormsessie en strategisch plan maken van twee uur. Hiervoor heb je drie opties:
1. Op mijn kantoor in Amsterdam doen (IJsbaanpad 9, we hebben een parkeergarage). Voordeel: we kunnen ceremoniële cacao en kaarten gebruiken.
2. Via Zoom. Voordeel: waar je ook bent, we kunnen meeten!
3. In een restaurant in Amsterdam. Voordeel: we kunnen bubbles drinken en oesters eten!

Calls: om de week
Om de week hebben we een call waarin we kijken waar je nu staat, het strategisch plan perfectioneren en eventueel nieuwe ideeën bespreken.

Ongoing support: always
Ongelimiteerd toegang tot mij via voicemessages/whatsapp: je mag je vragen stellen, plannen voorleggen voor feedback, en ik ga je pro-actief vragen naar hoe het gaat om je aan te sporen. En ik deel alle ideeën en downloads die ik binnenkrijg over jouw business.

Investering: € 5.000

Wat krijg je deze drie maanden:
- Live brainstormsessie en strategisch plan maken van twee uur
- Om de week een call van ongeveer een uur
- Ongelimiteerde support via de appOngelimiteerd Ondernemen: drie maanden 1 op 1 traject

Merel van der Wouden

Steffy denkt meteen met je mee, heeft enorm veel ideeën, ziet geen beren op de weg, stelt goede vragen en heeft mij enorm goed geholpen met het vaststellen van nieuwe doelen voor Q3 en Q4. Ze heeft mij zeker weten te stretchen, maar daarnaast hebben we doelen gecreëerd die ook echt within reach zijn. Aanrader dus!

Willemijn Welten

De intentie met de sessie was helderheid voor alle business modellen voor de rest van het jaar. Waar nu op te focussen in deze periode. De uitkomst was: PRECIES DAT. Nu 3 maanden verder kan ik vertellen dat ik alles volgens plan heb kunnen uitvoeren. Dank lieve Stef voor de heldere richting! heb gewerkt.”

Nanda Wallroth

Ik heb ooit eerder coaching trajecten gedaan en het verschil is dat Steffy gewoon heeft meegedacht. Steffy heeft mij dingen laten vertellen maar zij heeft haar eigen inzichten daarover heen gelegd. Ze was echt to the point. Zo van ‘wat kun je dan doen en wanneer moet je het doen’. Steffy heeft me ook heel erg geholpen met het zichtbaarder zijn en om meer mijn doelgroep te bepalen. Dus ik ben zeker heel veel verder gekomen.

Anouk Smulders

Ik heb zoveel energie weer gekregen van het supertoffe brainstorm gesprek met Steffy. Een heerlijk en eerlijk gesprek, dikke aanrader voor ondernemers!